Skip to content

Category: DEFAULT

8 Replies to “ Spridda Skurar ”

  1. May 12,  · Extremely well recorded solo debut EP. The title track is a bop steamer. The record has a general hot night club atmosphere though a studio recording, only /5(4).
  2. Nov 10,  · Spridda skurar från en söndag Alldeles för sent upptäckte jag att det var ett foto i timmen idag -det hade kanske kunnat gå. Men nu blev det inte så, däremot har kameran varit med lite till och från. Efter en ambitiös lördag med diverse ärenden, biblioteksbesök och kalla blöta (för mamman som inte hade klätt sig ordentligt Author: Mossfolk.
  3. Spridda skurar. Vänner och bekanta Idag lade jag till på min tidslinje på Facebook om cancern. Tänkte att de flesta nog visste nu. Många hörde av sig. Tack för stödet. Känns riktigt skönt att folk önskar Lycka till. Fast idag är det ingen riktigt bra vermarisptamindkuhn.sputdubbrilacipalbgeginsnaceslekett.infoinfo cellgiftsbehandlingen kommer lite biverkningar. Influensa-liknande symptom.
  4. Spridda skurar Igår. Vaknar med en obehaglig känsla som jag inte kan definiera; det bara känns fel. Och rent omöjligt är det att komma upp till ytan igen och .
  5. Spridda skurar januari (13) Min blogglista. Investeringsundersköterskan. Frihetslängtan Kronan till Miljonen. Min strategi och plan Ibland gör man rätt – IGMR. Fylla på braständare själv? z z Global Quality (no more crying)? Sparo. Sopor? Nej, konst!
  6. Spridda skurar Vardagstankar mest Jag skriver mycket. Ibland för att jag har läst något jag reflekterar över, ibland för att jag har diskuterat något hett ämne som gett mig nya vinklar, oftast för att .
  7. Spridda skurar söndag 8 mars Vår i Halmstad! Upplagd av Sarah kl. 2 kommentarer: Skicka med e-post BlogThis! Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Pinterest. Länkar till det här inlägget.
  8. spridda skurar i oktober. Prinsessan Maddeläään behärskar konsten att skriva. Medan andra många!!! kämpar år efter år med att få ett förlag att nappa på Author: Tobbe Gustavsson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright All Rights Reserved